Op 12 september 2018 woonde ik op uitnodiging van Iris Duthler de netwerkvergadering voor ondernemers van BNI Festina bij. Iris wint die ochtend de gouden duim met haar pitch over gordijnen in de Nederlandse cultuurgeschiedenis. Mijn pitch gaat over Medical Navigator, het nieuwe concept in de gezondheidszorg waar ik me bij heb aangesloten als persoonlijk navigator.
 
Eerder die ochtend zag ik, tijdens het deodorant opdoen, een kuiltje in mijn linkerborst. Ik wist toen nog niet dat dit ervoor zou zorgen om te overwegen Medical Navigator voor mezelf in te schakelen. Na mijn onderzoeken blijkt mijn vorm van borstkanker heel standaard. Het is niet nodig om iets te laten uitzoeken door een collega van Medical Navigator.
 
Op 6 mei 2020 start ik de eenmanszaak ‘Jacqueline Broeshart voor meer genezing’. Mijn boek ‘schaatsen voor meer genezing’ gaat er komen. Leonie Walta helpt bij het schrijven van mijn persoonlijke verhaal over hoe schaatsen me heeft geholpen om mijn behandelingen en het herstel ervan te doorleven en over hoe ik hierna meer op één dag schaatste dan ik ooit gedaan had.
 
Voordat mijn boek gedrukt is, hoop ik nogmaals op natuurijs geschaatst te hebben. Momenteel bereid ik me voor om op 25 januari 2021 tweehonderd kilometer te gaan schaatsen voor Kika. Anders dan vorig jaar zijn de voorbereidingen op de schaatstocht niet meer mijn hoofdbezigheid maar doe ik het ernaast. Ik ben meer dan dankbaar voor mijn vermogen tot herstel.